(Du får detta mejl för att du har behörighet som studieadministratör i Ladok)

Nu har vi lagt ut ytterligare information på confluence.it.su.se/confluence/display/SK/Ladok. Den sidan går att prenumerera på genom att logga in och klicka på "Watch" högst upp på den sidan.

Tidigare utskick finns på sidan Informationsutskick

• Nästa uppgradering/driftstopp (komplettering av information som gick ut 2018-03-21)
    • Måndag 26/3 kl 16:00 till tisdag 27/3 kl 08:00, produktionssättning av ytterligare lärosäte (Lunds universitet). Under denna period kommer miljön inte att vara tillgänglig.
    • Tisdag 27/3 kl 08:00 till 10:30. Miljön är i läsläge. Det går inte att se sina ärenden, rapportera in uppgifter, ta ut intyg eller exportera ut underlag i Uppföljning.
    • Tisdag 27/3 kl 10:30 till 11:00. Under denna period kommer miljön inte att vara tillgänglig.
    • Torsdagen 29/3 är Ladok stängt för uppgradering mellan klockan 05:30-09:00
    • Torsdagen 12/4 är Ladok stängt för uppgradering mellan klockan 05:30-09:00
    • Från den 4/4 kommer tiden Ladok är stängt på nätterna för backup minskas till 30-60 minuter. Systemet stänger för backup varje natt 01.00.
    Planerade driftstopp för Ladok finns även i Studieadministrativ kalender.
  • ST18, insamling av webbregistreringstider. Ny blankett för detta har tagits fram (Fokusområden, se under Registrering, webbregistrering)

• Utbytesstudenter, administrationen av dessa har nu klarnat ytterligare
  • Resultatrapportering
    • Behov av förtydligande. Lärare har hört av sig till Ladoksupporten efter att de inte kunnat rapportera betyget underkänt som hel kursbetyg. Informera gärna era lärare om att man aldrig sätter betyget underkänt som betyg på hel kurs. Kursen ska vara oavslutad tills studenten blivit godkänd på de moduler som ingår.
  • Frågor och svar (komplettering av information som gick ut 2018-03-21)